Välkommen till Orienttvätt

Tvätta båtkapell

Kontakta oss redag idag

Hos oss kan du tvätta båtkapell

Att tvätta båtkapell är en specialiserad process som kräver skicklighet och erfarenhet. På Orienttvätt erbjuder vi experttjänster inom detta område, med stöd av över 80 års erfarenhet.

Att tvätta båtkapell kräver mer än att bara köra en trasa över tyget - det kräver särskild uppmärksamhet på detaljer och förståelse för hur olika material reagerar på rengöringslösningar. Vi börjar med att bedöma kapelltyget för att avgöra vilken typ av behandling det behöver och vilka rengöringslösningar som är bäst lämpade för uppgiften. Detta hjälper oss att se till att din båtlucka rengörs grundligt utan att materialet skadas.

Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om förtältstvätt

Processen börjar med en inspektion före behandlingen, där våra experter tar hänsyn till tygets ålder och skick innan de bestämmer vilken typ av rengöringslösning som ska användas för att ge dig de mest effektiva resultaten. Därefter använder vi vår specialiserade utrustning för varmvattenextraktion för att försiktigt avlägsna smuts från djupt inne i fibrerna utan att skada dem eller bleka deras färg.
Om oss

Tältstädningsprocessen hos Orienttvätt börjar med en inspektionsfas. Under detta steg bedömer teknikerna tygets skick och rekommenderar sätt att återställa det till sitt ursprungliga skick. Beroende på vilken typ av material som används kan de föreslå att man använder speciella tvättmedel eller sköljlösningar med kallt vatten. Därefter använder de kraftfulla dammsugare i kombination med torra borstar för att avlägsna dammpartiklar och smuts från djupet av fibrerna utan att skada dem.

När ytan är ren applicerar teknikerana specialprodukter som är anpassade till varje tygart - till exempel vattentäta lösningar för tält - som skyddar ditt tält från ytterligare skador på grund av väderförhållanden eller UV-strålar från direkt solljus. Slutligen avslutar de sitt arbete genom att se till att alla sömmar är ordentligt förseglade så att du kan njuta av ditt tält utan läckor eller fuktskador i många år framöver.

Orienttvätt är stolta över att tillhandahålla högkvalitativ kundservice tillsammans med förstklassiga resultat varje gång du gör affärer med dem. Dessutom erbjuder deras team hjälpsamma råd om förebyggande underhåll och tips om hur du kan förlänga ditt tältets livslängd genom regelbunden skötsel, till exempel genom att vädra efter varje användning och förvara det under längre perioder då du inte använder det.

Oavsett om du behöver professionell rengöring eller reparation av ditt tält i Stockholm eller om du bara vill ha några hjälpsamma råd om hur du bäst tar hand om det själv, behöver du inte leta längre än till Orienttvätt! Med årtionden av erfarenhet av att återställa mattor och andra tyger till sin forna glans är de säkra på att ge dig ett enastående resultat till ett rättvist pris - varje gång!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se