Förtältstvätt Stockholm


Behöver du professionell hjälp med din tvätt av tält? Då kan vi lugna dig med att du har kommit till exakt rätt ställe. Orienttvätt Sverige AB är specialister på förtältstvätt Stockholm och vi hjälper dig givetvis gärna. När du söker dig till oss är du i ovanligt säkra händer. Vi som jobbar med förtältstvätt Stockholm har mångårig kunskap, så vänd dig till oss så tar vi hand om din tvätt.
Ditt förtält är gjort för att hålla i många år. Däremot behöver det underhållas. Därför är det viktigt att man sköter om det efter konstens alla regler. Mer om hur du behåller ditt förtält i bra kondition berättar vi gärna mer om vid kontakt med oss. Vi tar även hand om en rad andra mattor och gör dem till i princip nya igen. Det berättar vi också om vid intresse, så kontakta oss för mer värdefull information.

Vi hjälper dig med förtältstvätt Stockholm

När du lämnar din tvätt hos oss på Orientmatta Sverige AB lovar vi optimalt arbete, det kommer resultatet visa. Vi står för perfektion och är alltid måna om alla våra kunder. Vår ständiga målsättning med förtältstvätt Stockholm är att våra kunder ska känna att de får bästa tänkbara utförda arbete och ett lika vänligt mottagande, det ser vår serviceinriktade person till, var så säker.
Det finns ändå vissa saker du själv kan göra för att underlätta för oss när vi tar hand om din förtältstvätt Stockholm när du anlitar oss eller om du råkat ut för en olycka med ditt förtält, för bästa resultat.

Vi hjälper dig!

Hör av dig för förtältstvätt Stockholm

Ring oss!
Förtältstvätt Stockholm