Välkommen till Orienttvätt

Mattvätt Stockholm

Kontakta oss redag idag

Om vårt arbete med mattvätt Stockholm

Orienttvätt grundades 1938, och sedan dess har företagets huvudsakliga inriktning varit att erbjuda bra kapelltvätt Stockholm samt rengöring av mattor, baldakiner, markiser, segel och sprayhoods. År 2011 utökade företaget på kundernas begäran sina tjänster till att även omfatta möbeltvätt och textilskyddsbehandlingar på kontor, hotell, bostäder och i mötesrum. Idag fortsätter Orienttvätt att erbjuda dessa tjänster för alla typer av tyger och material med huvudkontoret i Stockholm.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om mattvätt Stockholm

När det kommer till bra båtlucktvätt i just Stockholm är Orienttvätt det naturliga valet för alla som vill ha bästa möjliga resultat. De har över 80 års expertis inom textiltvätt som de använder för att ge exceptionell service när det gäller båtöverdrag. Deras erfarna personal är utbildade i specialiserade tekniker för att se till att ditt båtöverdrag tvättas med omsorg och precision.
Om oss

När det gäller mattor erbjuder Orienttvätt både torr- och våtrengöringsmetoder för att avlägsna smuts och allergener från fibrerna. Vid torr mattrengöring används dammsugare med hög sugförmåga som suger upp smuts utan att skada fibrerna eller lämna några rester efter sig. Våtmetoden innebär att man applicerar vattenbaserade lösningar på mattorna innan man dammsuger dem med kraftfulla maskiner. Denna process hjälper till att lösa upp envisa fläckar och rengöra mattorna på djupet för att ge dem ett fräscht utseende.

De vanligaste typerna av mattor som Orienttvätt sköter är ullmattor (t.ex. orientaliska mattor), mattor av syntetiska fibrer (t.ex. nylon), sisal/sisal-look (tillverkade av naturfibrer som jute eller sjögräs) och sammetsmattor (tillverkade av syntetiska material). Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt att välja rätt tjänst beroende på typ av tyg eftersom vissa tyger kräver olika typer av behandling än andra.

Orienttvätt erbjuder också polstertvättjänster för möbler som är för ömtåliga för maskintvätt eller som kräver specialvård, t.ex. läderstolar eller antikviteter av trä och kombinationer av siden- och sammetstyg. Företaget erbjuder också skyddande behandlingar mot dammkvalster, -allergener,-bakterier,-mögel,-fukt,-fläckar,-smuts,-odörer och färgblekning på grund av UV-strålningsexponering som bidrar till att förlänga din möbels livslängd samtidigt som den alltid hålls ren.

Utöver sina tjänster för privatpersoner erbjuder Orienttvätt även professionella kommersiella matt- och möbelrengöringstjänster som är skräddarsydda specifikt för företag i Stockholm (och dess närområden). Företaget arbetar med företagsägare från olika branscher, inklusive detaljhandel, restauranger & barer, kontorsbyggnader & komplex, vårdanläggningar samt utbildningsinstitutioner bland annat genom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar enligt kundens behov utan att störa den normala affärsverksamheten eller rutinaktiviteter som utförs i dessa utrymmen på daglig basis.

Oavsett om det är privat- eller företagskunder som är i behov av professionella matt- och klädselrengöringstjänster i Stockholm behöver du inte leta längre än till det erfarna teamet på Orienttvätt som kan hantera även de svåraste jobben snabbt samtidigt som de ger kvalitetsresultat varje gång du anlitar deras hjälp!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se