Välkommen till Orienttvätt

Tvätta äkta matta Stockholm

Kontakta oss redag idag

Om vårt arbete med att tvätta äkta matta Stockholm

Välkommen till Orienttvätt! Vi är proffs på att tvätta äkta matta Stockholm. Vi är ett familjeföretag beläget i Stockholm och har erbjudit matt-, möbel- och textilstädning sedan 1938. Vårt åtagande är att erbjuda utmärkt service i kombination med material av högsta kvalitet från våra miljövänliga leverantörer.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om tvätta äkta matta Stockholm

På Orienttvätt förstår vi att mattor behöver särskild omsorg och uppmärksamhet. Därför använder våra erfarna tekniker endast de bästa rengöringslösningarna för att se till att dina mattor ser bäst ut. Vårt team av experter kan tvätta riktiga mattor i Stockholm med garanterad tillfredsställelse.
Om oss

Vi börjar processen med att förbehandla mattan med en speciallösning som är utformad för att bryta ner smuts, damm, fläckar och annat skräp. Detta fungerar för att lossa upp allt segt smuts så att det enkelt kan avlägsnas under tvättprocessen. Därefter djuprengör vi dina mattor med hjälp av ånga eller rengöringsmedel, beroende på vad som bäst passar dina specifika behov. Ångan hjälper till att avlägsna ännu mer ingrodda smutspartiklar samtidigt som den dödar de flesta bakterier och bakterier som kan ha ansamlats med tiden.

När det är gjort går vi vidare till den viktigaste delen - att se till att dina mattor ser lika bra ut som nya! Vi avslutar med att dammsuga bort alla spår av smuts och torka bort överflödig fukt som finns kvar. Beroende på vilken typ av tyg som används för din matta kan du också överväga att skydda den mot framtida skador med en textilskyddsbehandling - något som vårt team kan hjälpa dig med vid behov.

På Orienttvätt är vi mycket stolta över att erbjuda förstklassig kundservice varje steg på vägen - från den första konsultationen till slutkontrollen efter slutförandet. Våra teammedlemmar förstår att ingen kund är den andra lik; de kommer att guida dig genom hela processen och svara på alla frågor du kan ha på vägen. Om du inte är nöjd med vårt utförande eller resultat vid något tillfälle under hela processen är det bara att låta oss veta, så gör vi vad som krävs för att rätta till det!

Vi strävar hårt varje dag för att se till att varje kunds upplevelse är positiv och problemfri när de kommer till oss för sina matt- eller möbelrengöringsbehov i Stockholm - oavsett hur stort eller litet jobbet är! Så tveka inte; ring oss idag för en kostnadsfri konsultation om hur vi kan hjälpa till att ge liv åt dina mattor igen genom experttvätt!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se