Orientaliska mattor tvätt

Är du i behov av orientaliska mattor tvätt, eller av någon annan form av mattvätt? Vänd dig då till oss på Orienttvätt Sverige AB så kommer vi göra allt för att hjälpa dig. När du behöver orientaliska mattor tvätt kan du lita på oss. Här har vi en stor samlad kunskap och rätt typ av maskiner för orientaliska mattor tvätt. Vi är också medvetna om miljön och återanvänder upp till 80 procent av vattnet vid behandling.

Omsorgsfullt gjorda mattor har lång livslängd. Trots det behöver de tas om hand, precis som allt annat för bästa möjliga kvalitét. Därför är det viktigt att man under tiden ser om sina mattor likaväl som andra dyrbarheter. Vi arbetar dagligen med orientaliska mattor tvätt men också med en rad andra mattor och fräschar upp så de blir som nya igen.

Orientaliska mattor tvätt

Behöver du hjälp med Orientaliska mattor tvätt?

När vi får hjälpa dig hos oss på Orientmatta Sverige AB utför vi jobbet både omsorgsfullt och med största noggrannhet, det visar sig när du återfår din matta. Vi står för bästa kvalitét och vi tar hand om våra kunder som alltid ska känna sig välkomna tillbaka till oss. Vår övertygelse med orientaliska mattor tvätt är att våra kunder ska känna att de fått ett utomordentligt bra bemötande samt ett lika bra utfört arbete när man lägger sin matta i våra händer.

På vår hemsida kan du läsa mer om olika tips och råd när det gäller din orientaliska matta, eller andra mattor. Gå gärna in på www.orienttvatt.se och läs mer. Du är också välkommen att kontakta oss på tel. 08- 585 500 29 eller maila oss på info@orienttvatt.se så berättar vi mer. Varmt välkommen till oss när det gäller orientaliska mattor tvätt!

Varmt välkommen!