Välkommen till Orienttvätt

Mattvätt orientaliska mattor

Kontakta oss redag idag

Om vårt arbete med mattvätt orientaliska mattor

Orienttvätt är ett familjeföretag med över 80 års erfarenhet av äkta mattor tvätt. Företaget grundades 1938 och har sedan dess varit dedikerat till att ge exemplarisk service till sina kunder och se till att mattor rengörs grundligt och underhålls för maximal livslängd.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om mattvätt orientaliska mattor

Kom in på Orienttvätt - ett familjeägt företag baserat i Sverige som har tillhandahållit mattrengöringstjänster sedan 1938. Med över 80 års erfarenhet i branschen har Orienttvätt blivit känt för sin expertis när det gäller att återställa orientaliska mattor till deras ursprungliga skönhet utan att skada dem eller bleka deras färger.
Om oss

På Orienttvätt förstår man att varje orientalisk matta är unik och kräver ett skräddarsytt tillvägagångssätt när det gäller såväl rengöringsmetoder som använda material. Det är därför de erbjuder ett brett utbud av tjänster som är utformade speciellt för orientaliska mattor, såsom djupgående ångrengöring, schamponering, torrskumrengöring och mycket mer. Varje metod väljs noggrant ut beroende på mattans material och dess särskilda behov.

För att skydda din matta efter att den har rengjorts erbjuder Orienttvätt också speciella textilskyddsbehandlingar som hjälper till att stöta bort damm- och smutspartiklar och minska slitage på grund av regelbunden användning. Dessa behandlingar bidrar också till att bibehålla de livfulla färgerna på din orientaliska matta under längre tid.

Dessutom kan Orienttvätt med sin toppmoderna maskinpark rengöra även de känsligaste tygerna utan att orsaka skador eller krympa fibrerna. Detta innebär att du kan njuta av din orientaliska matta precis som du gjorde innan den rengjordes - utan rädsla för oavsiktliga skador eller missfärgningar på grund av starka kemikalier eller ogenomtänkta metoder som använts under processen.

Sammantaget, om du vill att din orientaliska matta ska hålla i många år samtidigt som den behåller sin ursprungliga skönhet är det definitivt värt att överväga att välja ett erfaret proffs som Orienttvätt. Med årtionden av erfarenhet av att behandla dyrbara orientaliska mattor med stor omsorg och respekt kan du vara säker på att veta att din värdefulla ägodel tas om hand av experter som förstår hur mycket värde dessa utsökta stycken har både estetiskt och känslomässigt.

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se