Mattvätt hämtning Stockholm

Söker du precis som många andra hjälp med tvätt av mattor? Då har du garanterat hamnat och kommit till rätt företag, nämligen till oss på Orienttvätt Sverige AB och vi hjälper dig såklart med din matta, oavsett typ. När du söker mattvätt hämtning Stockholm är du i trygga händer. Vi som jobbar med mattvätt hämtning Stockholm har lång erfarenhet av all mattvätt du kan tänka dig, så vänd dig till oss så hjälper vi dig snabbt med bästa resultat.

Oavsett vilken typ och kvalitét det är på din matta så behöver den ibland behandlas och underhållas av yrkeskunnig personal med branschriktiga tekniska maskiner. En onödig kostnad kanske kan tyckas men faktum är att det är en bra investering som lönar sig eftersom livslängden ökar dramatisk oavsett en akut olycka eller inte. Vi tar hand om mattvätt hämtning Stockholm men också om en rad olika mattor och fräschar upp dem som att de vore nya.

Mattvätt hämtning Stockholm

Mattvätt hämtning Stockholm, kontakta Orientmatta Sverige AB

När du anlitar oss på Orientmatta Sverige AB utlovar vi kvalitativt arbete med största perfektion, något våra stamkunder ofta berättar för oss, tack! Vi står för yttersta kompetens och vi månar alltid om våra kunder och ser er som det viktigaste vi har. Vår företagsidé med mattvätt hämtning Stockholm är att våra kunder ska känna att de får ett respektabelt bemötande och lika väl utfört arbete när ni kontaktar och kommer till oss.

På www.orienttvatt.se hittar ni mer värdefull information, tips och råd samt om hur vårt företag arbetar etc. Du är också välkommen att kontakta oss på tel. 08- 585 500 29 eller maila oss på info@orienttvatt.se så berättar vi mer. Du ska alltid känna dig varmt välkommen till oss när det gäller mattvätt hämtning Stockholm!

Varmt välkommen!