Välkommen till Orienttvätt

Kapelltvätt Stockholm

Kontakta oss redan idag

Om vikten av kapelltvätt Stockholm

Orienttvätt har en lång historia av att tillhandahålla högkvalitativa tvättjänster som kapelltvätt Stockholm, mattrengöring, takrengöring och segelrengöring. Nu erbjuder de även möbel- och textilskyddsbehandlingar på kontor, hotell, hem och i mötesrum. Deras specialitet är dock fortfarande båtkapell tvätt Stockholm. På den här sidan ska vi ta en titt på vad som krävs för att tvätta båtkapell och formar på rätt sätt.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om kapelltvätt Stockholm

När det gäller kapelltvätt Stockholm på rätt sätt finns det flera steg som måste tas för att se till att jobbet görs på rätt sätt. Det första steget är att se till att området runt där du ska arbeta är rent och fritt från skräp och smuts som kan hamna på kapellet eller formen under processen. Det är också viktigt att se till att alla ytor är torra så att eventuellt vatten som används under processen inte orsakar ytterligare skador eller fläckar.
Om oss

Kapelltvätt Stockholm och regelbunden impregnering är nyckeln till ett välskött kapell

Båtkapell har en viktig skyddande funktion mot väder och vind. De kräver regelbunden skötsel och omsorg för att bibehålla sin funktion och att hålla länge. Båtkapelltvätten är en central del av denna regelbundna skötsel.

Ett kapell bör tvättas och impregneras en gång per säsong. Undantaget är nya kapell, där kan man vänta ett par år innan tvätt och impregnering. Genom regelbunden kapellskötsel så kommer kapellet att vara längre och man minskar risken att det måste bytas ut i förtid.

Genom tvätt av båtkapell Solna så tar man bort jordslag, mögel, fågelspillning, fett, olja och annan smuts som över tid riskerar att sätta sig hårt i tyget och blir svårare att avlägsna. Genom att tvätta sitt kapell och impregnera detta regelbundet så minskar man risken att smutsen tränger in i fibrerna och missfärgar tyget. När fibrerna blivit missfärgade så går inte smutsen att avlägsna, åtminstone inte utan att man riskerar skada kapellet. Ett rent och impregnerat kapell håller dessutom bättre än ett smutsigt kapell.

Efter båtkapelltvätten så bör kapellet impregneras så att det återigen blir regntätt och får en smutsavvisande yta. Eller uttryckt på ett annat sätt, impregneringen gör att resultatet av tvätten håller så länge som möjligt.

Man kan välja att själv tvätta sitt kapell eller lämna in det för rengöring. Fördelen med att lämna in det jämfört med att tvätta båtkapellet själv är det kan vara svårt att själv uppnå det resultat som en professionell rengöring ger. Därtill kan det vara svårt p.g.a. tidsbrist eller utrymmesbrist att genomföra en egen båtkapelltvätt!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se