Välkommen till Orienttvätt

Båtkapell tvätt Stockholm

Kontakta oss redan idag

Om vikten av båtkapell tvätt Stockholm

Orienttvätt har en lång historia av att tillhandahålla högkvalitativa tvättjänster och behandlingar, med början 1938 med mattrengöring, takrengöring och segelrengöring. Nu erbjuder de även möbel- och textilskyddsbehandlingar på kontor, hotell, hem och i mötesrum. Deras specialitet är dock fortfarande båtkapell tvätt Stockholm. På den här sidan ska vi ta en titt på vad som krävs för att tvätta båtkapell och formar på rätt sätt.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om båtkapell tvätt Stockholm

När det gäller båtkapell tvätt Stockholm på rätt sätt finns det flera steg som måste tas för att se till att jobbet görs på rätt sätt. Det första steget är att se till att området runt där du ska arbeta är rent och fritt från skräp och smuts som kan hamna på kapellet eller formen under processen. Det är också viktigt att se till att alla ytor är torra så att eventuellt vatten som används under processen inte orsakar ytterligare skador eller fläckar.
Om oss

Såhär går en båtkapell tvätt Stockholm till:

- Tvätta ditt båtkapell med högst ljummet vatten och såpa. Detta för att inte kapellet ska krympa eller att beläggningen ska bli förstörd. - Spreja på kapelltvättmedlet när kapellet fortfarande är vått och massera in med mjuk borste eller svamp.
- Låt sitta i 15-30 min. Se bruksanvisning på flaskan
- Du kan även lägga kapellet i ett kar med vatten och kapelltvätt. Tyng ner kapellet så det ligger under vattenytan.
- Skölj noga av allt medel och låt torka

På utsatta ställen kan du behöva om proceduren. Det är inte alltid du behöver impregnera efter att du tvättat. Läcker kapellet och du behöver impregnera så stå inomhus eller ute en dag det inte blåser. Du vill ju att all impregnering hamnar på kapellet och inte flyger iväg med vinden.

Eftersom båtkapellet kommer i kontakt med mycket vatten och fukt i kombination med värme så är mögel vanligt förekommande. För att minska på mögelangrepp är det viktigt att hålla båtkapellet så rent, torrt och luftigt som det går. Det går bra att tvätta kapellet i slutet av sommarsäsongen så att det är rent och fräsch till vinterförvaringen. Att kontinuerligt lämna in kapellet på en kapelltvätt gör att det håller fräscht mycket längre och förlänger livslängden.

Ett tips är att vädra kapellet då och då så att luften får cirkulera i kapellet. Försök även att torka bort fukt och dagg som uppkommer på kapellets insida. Det går också bra att använda torrbollar som är till för att minska fukten. Se till att kapellet alltid förvaras torrt när det inte används samt under vinterförvaringen.

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se