Välkommen till Orienttvätt

Äkta mattor tvätt

Kontakta oss redag idag

Om vårt arbete med äkta mattor tvätt

Orienttvätt är ett familjeföretag med över 80 års erfarenhet av äkta mattor tvätt. Företaget grundades 1938 och har sedan dess varit dedikerat till att ge exemplarisk service till sina kunder och se till att mattor rengörs grundligt och underhålls för maximal livslängd.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om mattvätt Stockholm

På Orienttvätt är de specialiserade på djuprengöring av alla typer av mattor, mattor och andra golvmaterial. De erbjuder en mängd olika tjänster som mattschamponering, ångrengöring, kemtvätt och stoppningsrengöring. Deras mål är att återställa mattor till sitt ursprungliga skick samtidigt som de tar bort fläckar och smutsansamlingar som kan åldras i förtid på dina mattor eller leda till en ohälsosam miljö.
Om oss

För att säkerställa att deras kunder får bästa möjliga resultat använder Orienttvätt toppmodern utrustning som är utformad specifikt för varje typ av material som de rengör. Detta hjälper dem att avlägsna djupt inbäddad smuts, bakterier, allergener och andra föroreningar från fibrerna utan att skada dina mattor eller möbler. Dessutom har de en särskild metod för att behandla fläckar från husdjur som effektivt tar bort både lukter och eventuella kvarvarande rester från olyckor med urin eller avföring.

Förutom att ta hand om dina mattor genom regelbundna djuprengöringsbehandlingar erbjuder Orienttvätt även ytterligare skyddstjänster som AAV (Anti Allergy Vacuuming). Denna unika trestegsprocess omfattar dammsugning med specialfilter som fångar upp dammpartiklar på upp till 10 mikrometer, ångning vid höga temperaturer och slutligen applicering av en skyddande finish som hjälper till att avvisa framtida smutsansamlingar på dina mattor. Denna specialbehandling förlänger inte bara mattans livslängd utan bidrar också till att förbättra luftkvaliteten inomhus genom att fånga upp luftburna allergener innan de blir luftburna igen.

När det gäller underhåll mellan professionella rengöringar rekommenderar Orienttvätt att dammsuga en eller två gånger i veckan beroende på trafiknivån för att hålla golven fria från smuts- och skräpansamlingar. Regelbunden dammsugning minskar också behovet av mer intensiva djuprengöringar samtidigt som mattans skönhet bevaras med tiden.

Sammantaget garanterar anlitandet av Orienttvätts professionella team att du får äkta mattrengöringstjänster som du kan vara stolt över. Med årtionden av erfarenhet i bagaget samt avancerad teknik och processer till sitt förfogande kan du lita på dem när det är dags att skydda en av ditt hems viktigaste investeringar: dina mattor!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se