Välkommen till Orienttvätt

Tvätta persisk matta Stockholm

Kontakta oss redag idag

Om vårt arbete med att tvätta persisk matta Stockholm

Välkommen till Orienttvätt, Stockholms äldsta och mest erfarna leverantör av matt- och möbelrengöring! Hos oss kan du tvätta persisk matta Stockholm. I över 80 år har vi betjänat hem, kontor, hotell och andra lokaler med våra omfattande städtjänster. Vårt team är dedikerat till att tillhandahålla städtjänster av högsta kvalitet samtidigt som vi upprätthåller de högsta standarderna för kundservice.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om tvätta persisk matta Stockholm

På Orienttvätt är vi specialiserade på att tvätta persiska mattor i Stockholm. Våra erfarna städare är väl förtrogna med de intrikata tygmönstren och färgerna på dessa vackra mattor. Vi använder skonsamma men effektiva tekniker för att se till att din mattas skönhet bibehålls samtidigt som vi tar bort smuts, dammkvalster och allergener. Vårt team har åtagit sig att behandla dina värdefulla mattor med omsorg under varje skede av tvätten.
Om oss

Vi erbjuder även möbeltvätt för alla typer av möbeltyg från soffor till fåtöljer. Våra tekniker är experter på att punktbehandla envisa fläckar utan att skada eller missfärga tygfibrerna. Efteråt applicerar vi en skyddande beläggning för att hjälpa till att skydda dina möbler från framtida spill och fläckar.

Våra andra tjänster omfattar rengöring av baldakiner och segelrengöring för utomhusutrymmen som trädgårdar och uteplatser. Vi kan också rengöra sprayhuvuden för luftkonditioneringsenheter i stora kommersiella byggnader som lagerlokaler eller förvaringsanläggningar. Slutligen kan våra tekniker utföra textilskyddsbehandlingar på alla material för att göra dem mer motståndskraftiga mot slitage med tiden....

På Orienttvätt brinner vi för att tillhandahålla utmärkt service som uppfyller alla branschstandarder samtidigt som vi respekterar miljön omkring oss. Vi använder aldrig starka kemikalier när vi tvättar mattor eller möbeltyger så du kan vara säker på att ditt hem eller kontor förblir säkert för både människor och husdjur. Dessutom är alla våra tekniker utbildade i de senaste miljövänliga metoderna så att de kan erbjuda de mest effektiva och samtidigt hållbara lösningarna som finns tillgängliga idag.

Om du letar efter ett pålitligt företag för att tvätta persiska mattor i Stockholm, leta inte längre än Orienttvätt! Med över 80 års erfarenhet av högkvalitativa mattvättstjänster kan du vara säker på att vi kommer att hantera din matta med omsorg varje steg på vägen! Kontakta oss redan idag för mer information om våra olika tjänster!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se