Tvätta persisk matta Stockholm

Behöver du yrkesmässig mattvätt? Då är vi definitivt din hjälp i nöden. Orienttvätt Sverige AB är specialister på att tvätta persisk matta Stockholm och vi hjälper dig såklart. När du söker oss är du i goda händer. Vi som jobbar här har kunskapen som krävs, så vänd dig till oss så tar vi hand om att tvätta persisk matta Stockholm.

Din persiska matta är gjort för att hålla i många år. Däremot behöver den underhåll och därför är det viktigt med skötseln. Mer om hur du behåller din matta i nyskick hjälper vi dig med. Vi tar också hand om andra mattor och gör dem till i princip nya igen, så kontakta oss för mer värdefull information.

Tvätta persisk matta Stockholm

Tvätta persisk matta Stockholm? Vi är lösningen!

När du lämnar in för att tvätta persisk matta Stockholm hos oss på Orientmatta Sverige AB arbetar vi alltid omsorgsfullt med din matta, det kommer resultatet visa. Vår absoluta målsättning med att tvätta persisk matta Stockholm är att våra kunder ska känna att de får optimal service utförd av kunnig personal och ett professionellt kundmottagande, det ser vår serviceinriktade person till.

Det finns dessutom vissa saker du själv kan göra för att förebygga värre skador på din matta innan du lämnar in den för att tvätta persisk matta Stockholm. När du anlitar oss och om du råkat ut för en olycka med din matta, kontakta oss för hur du ska gå tillväga för bästa resultat innan vi tar hand om den.

Varmt välkommen!