Välkommen till Orienttvätt

Tvätt impregnering båtkapell

Kontakta oss redag idag

Hör av dig till oss för tvättning av båtkapell

Orienttvätt har tillhandahållit professionell tvätt impregnering båtkapell och andra rengörings- och impregneringstjänster för båtar sedan 1938. Som ledare inom rengöringsbranschen har Orienttvätt åtagit sig att tillhandahålla service och vård av högsta kvalitet för alla typer av fartyg, från små fritidsbåtar till stora yachter.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om tvätt impregnering båtkapell

Rengöring och skydd av en båt är viktigt för att bevara dess livslängd, prestanda och estetiska utseende. Regelbunden djuprengöring av din båt hjälper till att förhindra att föroreningar som salt, lera och smuts fastnar på ytan eller sipprar in i dess inre ytor. Impregnering är en process som används för att skydda en båts utsida mot vattenskador och fläckar samtidigt som dess färg, glans och allmänna utseende bevaras.
Om oss

På Orienttvätt använder vi ett tillvägagångssätt i flera steg för att se till att din båt är ren och korrekt impregnerad. Vårt team tvättar först båten grundligt med ett miljövänligt rengöringsmedel utan att skada miljön eller ditt fartyg. Därefter applicerar vi ett effektivt impregneringsmedel som stöter bort fukt från båtens yttre yta. Detta bidrar till att den ser fräsch och ny ut under en längre tid.

För mer intensiva fläckar som rost- eller mögelfläckar kan vårt team också använda specialiserade lösningar som är utformade specifikt för att åtgärda dessa problem med minimal ansträngning samtidigt som de är skonsamma mot den omgivande miljön. Efter att ha avlägsnat alla tuffa fläckar kommer vi återigen att applicera en skyddande beläggning på ditt fartygs yttre yta.

Slutligen kan vårt team, om så önskas, även behandla alla tygkomponenter som finns ombord med en behandling mot fläckar, vilket gör dem lättare att rengöra framöver genom att förhindra att smuts fäster lika lätt på deras ytor som den normalt skulle göra utan att denna specialbehandling appliceras.

Fördelen med att använda Orienttvätt för tvättimpregneringstjänster är att vi garanterar resultat som inte bara ser bra ut utan också håller längre än de traditionella metoder som används av de flesta båtägare idag. Våra erfarna yrkesmän har många års erfarenhet av att arbeta med olika typer av båtar, så du kan vara säker på att du är i goda händer när du anförtror oss att ta hand om ditt älskade fartyg.

Förutom att tillhandahålla förstklassiga rengöringstjänster för båtar erbjuder Orienttvätt även periodiska inspektioner där våra experter tar en närmare titt på varje komponent för att identifiera områden där regelbundet underhåll kan behövas. Genom att göra rutinkontroller som dessa kan vi hjälpa till att hålla din stolthet och glädje i gott skick, trots dess ålder eller plats ute på öppet vatten.

Sammantaget, om du behöver hjälp med att hålla din båt snygg, oavsett om det är genom regelbundet underhåll eller grundliga djuprengöringstjänster, så är Orienttvätt här för att hjälpa dig! Med vår stora kunskap som vi har samlat på oss under många år i branschen i kombination med moderna tekniker som utvecklats av våra skickliga tekniker kan du vara säker på att din båt endast får den bästa möjliga skötsel som finns tillgänglig överallt på marknaden idag!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se