Välkommen till Orienttvätt

Tvätt båtkapell

Kontakta oss redag idag

Om vår tjänst tvätt båtkapell

Orienttvätt har tillhandahållit högkvalitativa tjänster för tvätt båtkapell sedan 1938. Förutom matttvätt, kapelltvätt, markistvätt, segeltvätt och sprayhoodtvätt erbjuder de nu även möbeltvätt och textilskyddsbehandlingar. I den här artikeln kommer vi att ge en fördjupad titt på deras tjänster som rör tvätt av båtkapell.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om tvätt båtkapell

Ett båtkapell används vanligtvis som en samlingsplats ombord på ett fartyg. De måste hållas rena och väl underhållna för att ge en säker och bekväm miljö för både passagerare och besättningsmedlemmar. Tyvärr är båtkapell, på grund av deras placering, särskilt benägna att ackumuleras av smuts och smuts, vilket kan orsaka skador med tiden om de lämnas okontrollerade. Därför är regelbundet underhåll nödvändigt för att se till att utrymmet hålls hygieniskt och estetiskt tilltalande.
Om oss

Lyckligtvis erbjuder Orienttvätt omfattande tjänster för underhåll och skötsel av båtkapell, vilket gör det möjligt för kunderna att hålla fartygets interiör i bästa skick. Deras utbildade yrkesmän hanterar allt från golvrengöring till restaurering av tyg med hjälp av specialiserade verktyg och utrustning som utformats särskilt för denna uppgift. En av de viktigaste delarna i denna process är korrekt tvätt av själva båtkapellet - vilket kräver expertis som endast erfarna yrkesmän kan tillhandahålla.

När det gäller tvätt av båtkapell erbjuder Orienttvätt två olika tjänster: av-tvätta (tvätt) eller tvätta (rengöring). Dessa två processer är viktiga för att hålla din båts interiör i bästa skick - men de skiljer sig ganska mycket från varandra när det gäller genomförandet.

Skillnaderna mellan av-tvätta (tvätt) och tvätta (rengöring) börjar med den typ av material som används på själva kapellets yta. Av-tvätta fokuserar på tyger som mattor, klädsel och gardiner; medan tvätta är mer lämpad för hårda ytor som trägolv eller kakelväggar. Den andra stora skillnaden ligger i själva processen: av-tvätta använder sig av mekanisk borstning i kombination med metoder för varmvattenextraktion medan tvätta uteslutande förlitar sig på dammsugning med kemtvättskemikalier eller ångrengörare beroende på situationen i fråga.

Oavsett vilken metod du väljer kan dock både av-tvatta och tväta hjälpa till att hålla fartygets interiör i bästa skick genom att avlägsna smutsansamlingar från tyger samt återställa ursprunglig lyster på hårda ytor som golvbrädor eller bänkskivor runt kapellområdet. Med dessa tekniker i kombination med specialiserade rengöringsmedel som är formulerade speciellt för marint bruk - garanterar Orienttvatt en överlägsen nivå av renlighet som håller länge efter att servicen är avslutad; vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att dina kryssningspassagerare klagar över en oren miljö under sin vistelse ombord!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se