Mattvätt Vällingby

Har du, liksom många andra, råkat ut för en olycka med din matta? Eller ännu värre, någon annans matta! Lugn, det som till en början kan verka som en mindre katastrof behöver inte vara det. Mattvätt Vällingby hjälper dig, eller Orientvätt Sverige AB som vi heter. När du söker mattvätt Vällingby är du i säkra händer. Vi som jobbar med mattvätt Vällingby har lång erfarenhet av all mattvätt du kan tänka dig, så vänd dig till oss så hjälper vi dig lika gärna som självklart.

Omsorgsfullt gjorda mattor håller i många år. Däremot behöver de, precis som allt annat, underhållas. Därför är det viktigt att man sköter om dem enligt skötselråd. Mattvätt Vällingby tar hand om en rad olika mattor och gör de till i princip nya igen. Exempel på mattor vi tvättar är antika, orient, textil, kasthalls och ullmattor.

Mattvätt Vällingby hjälper dig med din matta

När du lämnar in din mattvätt Vällingby hos oss på Orientmatta Sverige AB garanterar vi dig att vi tar hand om den med största noggrannhet, det kommer resultatet visa. Mattvätt Vällingby står för perfektion och vi är måna om att våra kunder ska känna sig utomordentligt nöjda när de lämnar oss. Vårt mål och strategi med mattvätt Vällingby är att våra kunder alltid ska känna att de fått ett professionellt utfört arbete och inte minst ett lika vänligt mottagande, det ser vår kundvänliga person till, var så säker.

Det finns dock vissa saker du själv kan göra när olyckan varit framme för att inte förvärra skadan och för att underlätta för oss när vi tar hand om din mattvätt Vällingby, om du väljer att anlita oss.

Varmt välkommen!