Välkommen till Orienttvätt

Mattvätt Stockholm hämtning

Kontakta oss redan idag

Om vårt arbete med mattvätt Stockholm hämtning

Orienttvätt grundades 1938 och erbjuder mattvätt Stockholm hämtning och är ett av de äldsta mattrengöringsföretagen i Stockholm. Orienttvätt är baserat i huvudstaden Stockholm och har betjänat invånarna i Stockholm med omnejd i över 80 år.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om mattvätt Stockholm hämtning

På Orienttvätt anser man att varje enskild matta förtjänar att få en genuin rengöringsupplevelse. Därför arbetar deras team hårt för att se till att varje matta får en expertbehandling från början till slut. De använder ett specialiserat rengöringssystem som är utformat för att effektivt avlägsna smuts och smuts från känsliga tyger utan att skada dem på något sätt. Och som en extra bonus har de mattvätt Stockholm hämtning och så hjälper detta system också till att skydda mattor mot framtida skador och slitage.
Om oss

Orienttvätt erbjuder mattvätt Stockholm hämtning och deras engagemang för att tillhandahålla äkta mattrengöring slutar inte heller där; deras team tar också extra hänsyn när det gäller att behandla dina mattor med respekt. De förstår hur värdefulla dina mattor är och därför är de alltid mycket försiktiga när de hanterar dem - och ser till att de inte utsätts för onödigt slitage under processen.

Orientaliska mattor är en tidlös skatt och måste tas om hand på rätt sätt för att behålla sin skönhet. Att tvätta mattor är en viktig del av arbetet med att hålla dessa unika och utsökta föremål i bästa skick. Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt de känsliga fibrerna, färgerna och mönstren som utgör dessa mattor.

Det första steget i mattvätt för orientaliska mattor är att dammsuga dem noggrant. Detta bör göras med en mild dammsugare med låg effekt. Specialverktyg kan behövas för mattor med djupa eller invecklade mönster och texturer. Se till att undvika överdriven borstning eller skrubba av fibrerna eftersom detta kan orsaka slitage med tiden.

Efter dammsugningen är det viktigt att endast använda milda rengöringsmedel som är skräddarsydda speciellt för orientaliska mattor. Hårda kemikalier kan leda till att färgerna bleknar medan användning av för mycket vatten kan leda till att materialet försämras med tiden. Företaget har mattvätt Stockholm hämtning. För att ge din matta en bra rengöring utan att riskera att skadas kan du använda specialschampon som är utformade för den här typen av mattor. Dessa schampon innehåller milda rengöringsmedel som bryter ner smuts och smuts samtidigt som de bevarar färgämnena i tyget.

Slutligen, när det gäller förvaring av dina orientaliska mattor, försök att hålla dem borta från direkt solljus eftersom detta kan leda till att färgerna bleknar med tiden. Det är också viktigt att inte förvara dem på platser där det kan bildas mögel på grund av fuktighet, eftersom detta kan leda till att tygerna i mattorna skadas. Med rätt skötsel och underhåll kommer dina orientaliska mattor att förbli vackra i många år framöver!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se