Välkommen till Orienttvätt

Bra kapelltvätt Stockholm

Kontakta oss redag idag

Orienttvätt erbjuder en bra kapelltvätt Stockholm

Orienttvätt grundades 1938, och sedan dess har företagets huvudsakliga inriktning varit att erbjuda bra kapelltvätt Stockholm samt rengöring av mattor, baldakiner, markiser, segel och sprayhoods. År 2011 utökade företaget på kundernas begäran sina tjänster till att även omfatta möbeltvätt och textilskyddsbehandlingar på kontor, hotell, bostäder och i mötesrum. Idag fortsätter Orienttvätt att erbjuda dessa tjänster för alla typer av tyger och material med huvudkontoret i Stockholm.
Placeholder Image

Våra priser

Mattvätt

Trasmatta – gummi
169 kr / kvm
Kelim, Witon, Rörlakan, Ryamatta
179 kr / kvm
Kina, orientmatta
189 kr / kvm
Silke/ Kasthall/Sisal
begär offert
Större än 10 kvm
fr 250 kr / kvm
Läs mer

Kapelltvätt

Sprayhood Liten
1 200 kr
Sprayhood Stor
1 500 kr

Bomkapell

1 850 kr
Kapell 5-10 kvm²
1 850 kr
Kapell 11-15 kvm²
2 300 kr
Läs mer

Förtält

A mått 675

3 500 kr

A mått 900

4 000 kr

A mått 1000 +

4 500 kr

Läs mer

Segel

1-50 km²

85 kr / kvm

Läs mer

Övrigt

Sömmar

450 kr / timme

Rutor

Från 400 kr st

Dragkedjor

Från 400 kr

Öljetter byte

40 kr st

Kardborreband

Från 50 kr

Övrigt

Få offert

Läs mer

Tveka inte!

Hör av dig så hjälper vi dig
Ring oss!

Mer om bra kapelltvätt Stockholm

När det kommer till bra båtlucktvätt i just Stockholm är Orienttvätt det naturliga valet för alla som vill ha bästa möjliga resultat. De har över 80 års expertis inom textiltvätt som de använder för att ge exceptionell service när det gäller båtöverdrag. Deras erfarna personal är utbildade i specialiserade tekniker för att se till att ditt båtöverdrag tvättas med omsorg och precision.
Om oss

Det första steget i den tjänst för tvätt av båtöverdrag som Orienttvätt erbjuder är en noggrann förbehandling för att avlägsna smuts och skräp från tygets yta med hjälp av en kombination av kraftfulla rengöringsmedel och högtrycksstrålar med vatten. Detta garanterar att alla envisa fläckar eller smuts avlägsnas grundligt från överdraget innan man går vidare med ytterligare behandling. När förbehandlingen är klar kommer ditt båtöverdrag sedan att behandlas med ett avancerat miljövänligt biologiskt nedbrytbart rengöringsmedel som skyddar mot UV-skador och ger en djupgående rengöring av kvarvarande smuts eller fläckar i materialets fibrer. I det sista steget används ångaxtraktionsteknik som avlägsnar överflödig fukt från ditt nyrenoverade överdrag och gör det mjukt och luktar fräscht som nytt!

När du letar efter en bra kapelltvätt Stockholm kan du lita på att Orienttvätt levererar resultat av sann professionell kvalitet varje gång, samtidigt som de är miljövänliga tack vare att de använder avancerade miljövänliga, biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel under behandlingsprocedurerna. Dessutom är deras erfarna personal mycket kunnig när det gäller att ta hand om olika typer av material så du kan vara säker på att din specifika typ av tyg kommer att behandlas med rätt omsorg under alla steg i processen.

Det är viktigt att du underhåller dina båtöverdrag ordentligt så att de kan hålla länge i framtiden utan att behöva dyra utbyten eller reparationer på grund av dåliga underhållsrutiner - det är därför Orienttvätt erbjuder periodiska underhållsprogram som är utformade specifikt för marint tyg som segelöverdrag eller sprayhoods som innebär årliga inspektioner av certifierad personal tillsammans med regelbunden rengöring på begäran till rabatterade priser för kunder som tecknar sig för dessa planer. På så sätt kan du se till att dina båtöverdrag förblir skyddade året runt utan att behöva oroa dig för att de ska skadas på grund av bristande underhåll eller yttre miljöfaktorer som solexponering!

På Orienttvatt förstår vi hur viktigt det är för våra kunder att få resultat av högsta kvalitet från våra tjänster, vilket är anledningen till att vi strävar hårt varje dag för att se till att varje kund som går genom våra dörrar lämnar oss nöjda - oavsett vilken typ av professionellt städprojekt de behöver hjälp med! Så om du letar efter en bra kapelltvätt Stockholm så kom och besök oss idag eller kontakta oss online och låt oss hjälpa dig att hålla dina marina tyger fantastiska!

Skicka ett meddelande till oss

Frågor? Kommentarer? Förslag? Vi vill gärna höra från dig!

  Kontaktinformation


  Orienttvatt Sverige AB
  Packstensgränd
  11 162 50 Vällingby


  Måndag – Fredag: 07:00 – 16:00

  08-58 35 00 29

  Utanför öppettider
  076-280 74 00


  info@orienttvatt.se